Sunday, December 9, 2012

A-DHA BEAUTY CARE

korang ni nak share produk yg teramat best di dunia..ececece..mmg jatuh cinta habis ngan produk ni..uols tak teringin ke nak CANTEK macam ARTIS INDON tu..muke dorang sume gebu gebas..tengok drama pon bleh nmpak dorang mekap tak tebal kan kan kan!!~ A-Dha Skin care ni product dr INDONESIA uolss!meletopss gitu.. A-Dha ni mampu MENCERAHKAN, MEMUTIHKAN,MEMUDARKAN JERAGAT,MEMBUANG SEL KULIT MATI, HILANGKAN WHITEHEAD/BLACKHEAD yg mmg teramat degil nk kuar dr kulit tu kan, PARUT JERAWAT, KULIT KUSAM (dulu kulit i kusam uolss!! menciiiii!!) Paling best pasal A-Dha ni korang tak payah mekap dah..kulit jadi glowing gitu...macam pakai foundation aje (tapi dengan syarat penggunaan yg CONSISTANT)..nanti kalo korang g jalan mane2 msti jadik perhatian gtu..mesti ade yg tegur "CANTEK LA KULIT AWAK, PAKAI APE??" hehe.. kalo nak kesan lagi cepat sambil2 korang pakai produk ni disarankan ambil any SUPPLEMENT utk kulit..macam VIT C ke, BEUTSKIN ESSENCE ke..so lg cepat bkesan sbb kite rawat luar dan dalam.. PERINGATAN PENTING! lain orang lain jenis kulitnye..so kesan bg setiap individu pon berbeza..ade cepat berkesan ade yg lambat..gunakan berterusan..ni baru pkai seminggu dua tengok xde hasil dah stop guna..jangan macam tu yek :)

CARA NAK ORDER:
saya dan ramai lg yg telah m'cuba..anda bile lagi?..jika b'minat sila INBOX saya....insyallah kita sama2 cantik secara semujadi tanpa solekan





 1. Set Pink : untuk kulit normal atau tiada masalah



2. Set Hijau : untuk kulit berjerawat teruk / jeragat / alahan / resdung / sensitif & umur 40 tahun keatas  



 Kandungan 1 set;
1x sabun
1x serum
1x krim siang
1x krim malam





 Serum vitamin C & E dengan Collagen Efektif mengecilkan pori-pori yg terbuka, menyamarkan kedutan, mencerahkan kulit & mencegah penuaan.
Sesuai untuk semua jenis kulit, mengandungi kombinasi bahan bakteriostatika dan bahan bakterisida yang efektif untuk mencegah dan mengurangi jerawat.
Difomulasikan dengan bahan-bahan tambahan water soluble, tidak melekit dan melembabkan kulit muka.

KANDUNGAN:

Azelaic Acid, Bete Hidroxyacid, Corbomer, Aqua D,M, Sodium Metabisulphite, Ethoxydiglicol, Disodium EDTA, Methylidbromo, Glutaro
nitril, Phenoxyethanol, Octaxynol-11, Polysorbate 20, Hyaluronat Sodim, Vitamin C, D- phantenol.

CARA PEMAKAIAN :Titiskan 2-3 titis serum pada telapak tangan, kemudian usapkan pada kulit wajah yang berjerawat. Untuk pencegahan jerawat, serum dapat digunakan pada seluruh wajah.

AWAS BARANG TIRUAN !
1. Original kotak full-wrap plastik
2. Original ada seal sticker "CV CANTIKA PUTRI AYU" color kuning untuk stok lama dan "CPA" color pink untuk stok baru pada penutup kotak
3. Produk oleh CV CANTIKA PUTRI AYU ( yang palsu tiada ).
4. Lengkap dengan kandungan Collagen ( palsu hanya vitamin C & E sahaja )

PENGESAHAN
Certificate No: LT-405-1053
Laboratory No: BM/IX/12/1889
Bebas Merkuri /Hg



 Kandungan :-

mengandungi ekstrak ALGAE(Malaleuca Alternifolia, Hammamelis Virginiana, Ganoderma Lucidum), sari mentimun, madu & mengandungi sejenis mineral yg diperlukan tubuh utk membentuk Collagen yg berguna memerangi sel-sel kulit mati atau rosak..

KHASIAT / KEGUNAAN :


- Mengantikan sel-sel kulit mati
- Ekstrak WHITENING memutihkan kulit
- Kandungan mentimun melembabkan kulit
- Melembutkan dan Menyihatkan kulit
- Mengurangkan bintik2 hitam

PERBEZAAN DULU DAN KINI

Semakin putih dan gebu je..de glowing2 gitu..suka sgt bila tgk kulit dh berubah..  xyah pakai make up pon.
ramai yang tanya sy pakai pe muka nmpak putih beseri jer..hehehe nie lah rahsianya..
sy baru pakai sebulan lebih. perubahan begitu ketara sekali.. ari2 dok belek2 cermin tgk kulit..
kdg2 srh husband pegang kulit licin mcm baby dia kata..(bangga jap)hehe 

4 comments:

  1. sis serum sis jual borong x? berapa?

    ReplyDelete
  2. Whatsapp me 019-7364199 utk harga borong

    ReplyDelete
  3. ingin dapatkan set a-dha RM100(include postage) WhatsApp/sms 0137064346..TQ=)

    ReplyDelete
  4. Hi, sy pon ad order serum vit C plus D dari indoensia. tp kenapa isipadunya mcm tiga per lima? adkh itu palsu? Boleh tgok kt blog sy ye. Nnt sy buat review.

    http://lemonteaicenia.blogspot.com/2013/08/beauty-haul-part-2-kosmetik-import.html

    ReplyDelete